День «відкритих» дверей для батьків учнів 4-х класів

314 листопада 2014 року в школі відбувся день «відкритих» дверей для батьків учнів 4-х класів. Батьки мали змогу спостерігати за своїми дітьми під час уроків і перерв, поспілкуватися з вчителями, відчути ритм життя сучасних школярів.

Цей захід став традиційним для навчального закладу і проводиться один раз на рік. Для зручності було вирішено проводити день «відкритих» дверей для кожної паралелі окремо, адже приміщення школи невелике і не в змозі вмістити батьків всіх учнів одночасно. Тому вже цієї п’ятниці заклад чекає на батьків учнів 3-х класів, а через тиждень – батьків учнів 2-х класів. Для першокласників традиційно день «відкритих» дверей відбудеться у ІІ семестрі.

Також цей день розпочав Декаду іноземних мов «Україна – європейська держава» - традиційну для закладу. В цьому році вчителі кафедри іноземних мов разом з учнями підготували презентації столиць європейських країн – «Визначні місця Європи». Перший день розпочався презентацією «Київ – столиця європейської держави», підготовленою учнями 4-х класів. Глядачі мали змогу «відвідати» визначні місця Києва і дізнатися про їх історію – англійською та українською мовами.