• Головна
  • Новини
  • Благодійний ярмарок та участь у IV Всеукраїнському конкурсі з іноземних мов

Благодійний ярмарок та участь у IV Всеукраїнському конкурсі з іноземних мов

0Український народ – багатий на традиції. Він свято береже їх, вивчає та передає з покоління в покоління. Тому вже в початковій школі так важливо привчати дітей берегти традиції – будь-то традиції народні, чи традиції родинні, чи традиції шкільні.

Такою шкільною традицією в школі є проведення Декади іноземних мов. В рамках декади 19 та 20 листопада 2014 року учні закладу взяли участь у IV Всеукраїнському конкурсі з іноземних мов: з англійської мови - конкурс „Гринвіч” серед учнів 2 – 4-х класів, з французької мови – конкурс „Галлус” серед учнів 3 – 4-х класів, з німецької мови – конкурс „Орлятко” серед учнів 3 – 4-х класів. Всього в конкурсі взяло участь 134 учні школи. Чекаємо на результати!

А вдалим завершенням Декади став благодійний ярмарок „Ярмарок країн Європи”. 20 листопада 2014 року учні 2-х класів приготували випічку за рецептами країн, мови яких вивчаються в закладі. Об 11 годині ранку (під час великої перерви) коридор на першому поверсі переповнився учнями і працівниками закладу – всі хотіли пригоститися смачною випічкою. Вже за півгодини „прилавки” були чистими – покупці буквально „розмели” смакоту, приготовлену турботливими руками матусь і бабусь учнів 2-х класів.