Щасливі бути разом: перший день 2024/2025 навчального року

Сьогодні відбулася перша зустріч учнів після літніх канікул у стінах школи, перша зустріч друзів у затишній домівці, якою давно став заклад для малюків. Тож не дивно, що цей день пройшов під гаслом: «Щасливі бути разом!». Щоб надихнутися на новий навчальний рік, діти поринули у світ квестів та подорожей – віртуальних і справжніх.

З самого ранку на школярів чекали віртуальні подорожі «Чарівні міста незламної України», «Квиток у щасливе майбутнє» та «Мрії, які роблять нас щасливими». Далі діти вимірювали рейтинг щастя, відвідували кінотеатр, а для позитивного настрою та командного духу ще й пройшли квест «Fort Boyard» від Майстра Тіней. Також дехто встиг поблукати доріжками «Мамаєвої Слободи», погойдатися на гойдалках та відвідати майтер-класи зі стрільби з луку та плетіння лальки-мотанки. Було і трішечки не дуже корисної, але такої смачнючої їжі – піца та «МакДональдз», адже для щастя інколи так важливо трішки порушити правила!

А розпочалося все симфонією Першого дзвоника, виконавцями якої стали всі учні закладу. Запалюємо новий переможний навчальний рік радістю, успіхом і шастям!