Подорож до Прикарпаття учнів 4-А класу

Життя – це постійний рух, пошук та відкриття все нових невідомих сторінок життя, нові враження та емоції. Мабуть, саме тому людина з дитинства прагне подорожувати, знайомитися з новими місцями країни та світу.

Так, з метою ознайомлення з історичними та культурними пам’ятками нашого народу, пропаганди здорового способу життя та виховання любові до спорту, учні 4-А класу відвідали один з найкрасивіших куточків України, що розташований у самому серці Європи, на перехресті народів та релігій, на кордоні між Сходом та Заходом – Прикарпаття.

Тут, у царстві спокою й недоторканої природи, далеко від гомону цивілізації, бережуть місцеві жителі свої стародавні звичаї, фольклор та мову, створюючи неповторний колорит краю. Учні школи тиждень відпочивали в селі Тетерів, що недалеко від гірськолижного курорту Буковель, а тому мали змогу щодня кататись на лижах та санчатах, отримуючи задоволення від снігу та швидкості. Також діти відвідали місто Івано-Франківськ, де ознайомилися з історією Галичини, побували на оглядовій екскурсії по місту Яремча,   відвідавши фортецю та Ведмежу гору.

У Буковелі, у сонячний день піднімаючись на підйомнику, діти милувалися горами Говерла та Горган, високоствольні ліси яких не залишать байдужими нікого. А потім – вниз   на лижах та санчатах. І, втомлені, але надзвичайно задоволені,  - за гарячий обід. Що може бути краще?

Отже, тиждень промайнув як один день. І, з надзвичайно яскравими враженнями та спогадами, учні знов приступили до занять.

Будь ласка, при нагоді, завітайте в цей чудовий край – Прикарпаття, адже хто хоча б один раз відвідає цей чарівний край з його високими лісами, чистими озерами, величчю гірських хребтів, смаком бринзи та щирістю й доброзичливістю місцевих жителів, той назавжди залишить його в  своєму серці.