Конкурс малюнку на асфальті „Моя єдина Україна"

40813 вересня 2014 року в спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов  пройшов конкурс малюнку на асфальті „Моя єдина Україна” в рамках тижня, присвяченого відзначенню Дня Державного Прапору України та 23-ї річниці незалежності України.

Традиційно такий конкурс проводиться в закладі на першому тижні навчання і знаходить підтримку як учнів, так і їх батьків. Ось і сьогодні подвір’я школи наповнилося юними художниками. Діти охоче взялися за малювання, не відставали від них і дорослі – всі в єдиному пориві долучилися до роботи.

Ще ніколи за роки існування закладу цей конкурс не був таким масовим. Особливо старалися батьки першокласників, адже це їх перший в школі серйозний виховний захід. Допомагати малюкам приходили цілими родинами, працювали з надзвичайним натхненням. До роботи всі класні колективи поставились відповідально: прийшли з підготовленими завчасно ескізами. Тому й малюнки вийшли яскравими, щирими, дотепними, з глибоким змістом.

Своїми роботами школярі хотіли підтримати нашу країну в нелегкий для неї час, віддати свій голос за мир і злагоду в Україні, висловити думку щодо єдності та незалежності держави.