• Головна
  • Новини
  • Зустріч учнів школи № 327 з полковником міліції, командиром полку "Дніпро - 1", учасником бойових дій в зоні АТО Печененком В'ячеславом Петровичем

Зустріч учнів школи № 327 з полковником міліції, командиром полку "Дніпро - 1", учасником бойових дій в зоні АТО Печененком В'ячеславом Петровичем

122 жовтня 2015 року  в спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов відбулася зустріч учнів 1-А класу з полковником міліції, командиром полку "Дніпро - 1" ГУМВС України  в Дніпропетровській області, учасником бойових дій в зоні АТО Печененком В'ячеславом Петровичем. 

 

До дітей він прийшов з нагородою, яку цього ж дня, 22 жовтня, за наказом президента України йому вручив міністр внутрішніх справ України Арсен Араков. Орден Данила Галицького В’ячеслав Петрович отримав за героїзм, проявлений під час військових дій, адже з весни по осінь 2014 року він знаходився на передовій на Сході України, брав участь у операції під Іловайськом і особисто вивів з оточення 72 військових.

Діти уважно слухали військового, який охоче спілкувався з малюками, задавали безліч запитань, цікавилися нагородами, а наприкінці зустрічі навіть „обліпили” його, заключивши в обійми, бо В’ячеслав Петрович виявився дуже доброю, скромною, привітною людиною. На прощання полковник побажав учням мирного неба та щасливого дитинства. Сподіваємося, що так і буде!