• Головна
  • Новини
  • Місячник шкільної бібліотеки в спеціалізованій І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов

Місячник шкільної бібліотеки в спеціалізованій І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов

0В спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов з 01 по 31 жовтня 2015 року проведено місячник шкільної бібліотеки. Місячник проходив в рамках другого Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під гаслом „Виховуємо громадянина – патріота України” з метою привернення уваги до проблеми патріотичного виховання в Україні, розкриття виховної функції бібліотеки та об’єднання зусиль педагогічного колективу і бібліотеки щодо виховання патріотизму в учнів молодшого шкільного віку.

Протягом місячника учнівський та педагогічний колективи закладу мали змогу ознайомитися з книжковими виставками, що були розгорнуті в приміщенні бібліотеки, прослухати цикл бесід, а також ознайомитися з періодичною пресою щодо виховання патріотизму у молодших школярів.

Так, до Дня захисника України у бібліотеці презентовано книжкову виставку „Сила Нескорених”, знайомство з матеріалами якої спонукало до роздумів про обов’язок кожного громадянина (незалежно від віку, статі та професії) берегти й захищати незалежність нашої держави.

До 71-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників  в бібліотеці розгорнуто книжкову виставку «Війні немає забуття», матеріали якої знайомлять читачів з героями Другої Світової війни, розповідають про жахіття, які принесла війна Україні.

Також з метою патріотичного виховання учні й вчителі школи мали змогу ознайомитися з літературою, представленною на виставці «Україна – понад усе!». 

В рамках місячника, бібліотекар школи Тетяна Петрівна Строкань провела цикл бесід «Ми - українці» для учнів 3 – 4-х класів, під час яких ознайомила учнів з історічною та культурною спадщиною народу.  Хочеться відмітити, що такі заходи допомагають підвищувати рівень свідомості учнів, формувати позицію громадянина, виховувати патріота України.