Екскурсія учнів 4-Б класу до фабрики ялинкових прикрас

20151201 114Новий рік – це найдивовижніше свято у нашому житті. Свято, яке ненадовго повертає нас у дитинство. Всі люблять традицію прикрашання ялинки, але мало хто знає історію цього свята, особливо – історію створення ялинкових прикрас.  Дізнатися про це можуть відвідувачі фабрики ялинкових прикрас. Саме тому 1 грудня 2015 року учні 4-Б класу відвідали фабрику ялинкових прикрас у смт Клавдієво-Тарасове.


Як народжується іграшка? Який шлях проходить блискуча кулька перед тим, як опинитися на ялинці?  На ці та інші запитання дали відповідь учням під час екскурсії по фабриці. А ще на дітей тут чекало багато цікавого: наприклад, учні із захопленням спостерігали за вправними діями майстрів, які створювали ялинкову іграшку. Також пізнавально було відвідати музей та дізнатися про традиції виготовлення ялинкових прикрас у різних країнах. Цікавим сюрпризом для учнів стала можливість зайти в "чарівну шафу" і опинитися в кімнаті "Новорічної ночі". 
Після екскурсії залишилися фотографії, ялинкові іграшки та неймовірне відчуття свята, що наближається. Чудовим завершенням екскурсії став перший сніг, який супроводжував дітей дорогою назад.