• Головна
  • Новини
  • Участь у благодійних акціях учнівського, педагогічного та батьківського колективів

Участь у благодійних акціях учнівського, педагогічного та батьківського колективів

8„Робіть добро і вам добро добром воздасться” – цей рядочок з пісні став гаслом  для учнівського, педагогічного та батьківського колективів спеціалізованої школи І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов. У грудні 2015 року колектив закладу взяв участь у 3-х благодійних акціях.

До дня Святого Миколая учнівський та батьківський колективи приєдналися до районної благодійної акції та придбали для дітей з Луганської та Донецької областей подарунки: художні книги та книги енциклопедичного характеру українською мовою, розмальовки, канцелярські товари (альбоми, олівці, ручки тощо), прикраси в національному стилі для дівчаток та хлопчиків, невеличкі сувеніриайонної благодійної акції та а хлопчиківиви придбали для дітей з Луганської та Донецької областей подарунки: кни і т. ін.  Тож дітки закладу цього року не тільки отримували подарунки від Святого Миколая, а й мали нагоду самі проявити добро та поділитися подарунками із тими, хто потребує.

Також до дня Святого Миколая класні колективи надали персональну допомогу родинам воїнів, які загинули в АТО. Кожен класний колектив обрав родини одного-двох загиблих воїнів. Представники батьківського комітету зв’язалися з родинами по телефону та дізналися, які потреби має ця родина. В надзвичайно короткий термін були сформовані посилки та надіслані Новою поштою. Добрі дитячі серця пройнялися важкою долею дітей українських героїв, що загинули, захищаючи нашу Батьківщину. Діти (за допомогою батьків та вчителів) залюбки зібрали великі пакунки для нових друзів. Окрім одягу і взуття, своїм одноліткам було відправлено іграшки, конструктори, фарби, солодощі та ще багато цікавого та корисного.

Окремо колективи закладу до дня святого Миколая та новорічних свят зібрали посилку для учнів Костянтинівської школи, долею якої заклад опікується протягом року. дітям було відправлено книжки та канцелярські товари. Хочеться відмітити позитивні зміни в поведінці учнів школи, які відбулися і завдяки участі у благодійних акціях. У дітей з’явилися такі риси, як милосердя, співчутливість, безкорисливість, чуйність, щирість та готовність прийти на допомогу тим, хто має потребу.

І хоча християнські чесноти в сучасному суспільстві здебільшого нівелюються, ми віримо, що час відродження української духовності наближається. А тому нову генерацію українців – наших учнів –виховуємо та плекаємо на прикладах духовної чистоти, милосердя, безкорисливості та доброти.