• Головна
  • Новини
  • Участь учнів спеціалізованої школи І ступеня № 327 м. Києва в урочистостях з нагоди привітання жінок-волонтерів з Міжнародним жіночим днем

Участь учнів спеціалізованої школи І ступеня № 327 м. Києва в урочистостях з нагоди привітання жінок-волонтерів з Міжнародним жіночим днем

03 березня 2016 року учні спеціалізованої школи І ступеня № 327 м. Києва взяли участь у круглому столі лідерів учнівського самоврядування міста Києва «Жінки, які творять історію України», який відбувся на базі НВК № 141 «ОРТ» м. Києва. До участі у заході також долучилися громадські діячки, волонтерки, відомі артистки, письменниці, а також представники лідерського самоврядування міста Києва.

Шестеро хлопчиків школи № 327 – Іван Гоштанар (1-А), Артем Пархомчук (1-А), Роман Головня (1-Б), Нікіта Бояринцев (2-А), Максим Немировський (2-Б), Ерік Штільвасер (3-В) – розпочали захід урочистим привітанням жінок-волонтерів зі святом 8 березня.

 

Також напередодні від колективу закладу було передано посилку із солодощами довготривалого зберігання для жінок-волонтерів, які працюють в зоні АТО.