• Головна
  • Новини
  • Свято „Прощавай, Букварику!” для першокласників спеціалізованої школи І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов

Свято „Прощавай, Букварику!” для першокласників спеціалізованої школи І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов

8Учні 1-х класів спеціалізованої школи І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов провели святкову виставу „Прощавай, „Букварику” для батьків та вчителів закладу.

«Буквар» - це перша навчальна книга, за до­помогою якої дитина вчиться читати. Саме з уроків навчання грамоти розпочинається її шкільне життя, на них вона вчиться читати і писати, відкриває для себе шлях до освіти. Період навчання грамоти – один із найважливіших і найвід­повідальніших у житті дітей, у розвитку їхнього мис­лення і мовлення, у зростанні свідомості, формуванні особистості загалом. Тому не дивно, що першокласників вчать так шанувати свою першу книгу –  „Буквар”.

Отже, напередодні весняних канікул, 17 та 18 березня 2016 року першокласники спеціалізованої школи І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов урочисто попрощалися з „Букварем”. 

На свято до учнів „завітали” герої відомих дитячих казок – Пеппі Довгапанчоха, Мері Поппінс, Шапокляк, Незнайка, Буратіно і Мальвіна та інші. Не обійшлося і без негативних героїв – Помилки, Діда-Буквоїда, Ліні та Розбишаки, які весь час перешкоджали учням. Але, як завжди буває у казці, добро перемогло, і все завершилось великим хороводом навколо Букварика, який пригостив гостей солодким смачним тортом.