• Головна
  • Новини
  • Презентація проектної роботи учнів 4-х класів спеціалізованої школи І ступеня № 327 м. Києва „Наша школа – другий дім. Історія та традиції закладу”

Презентація проектної роботи учнів 4-х класів спеціалізованої школи І ступеня № 327 м. Києва „Наша школа – другий дім. Історія та традиції закладу”

SAM 75688 квітня 2016 року в спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов відбувся захист проектної роботи учнів 4-х класів „Наша школа – другий дім. Історія та традиції закладу”. Проектна робота приурочена до першого ювілею школи – 10-річчю з дня заснування її як окремого навчального закладу. Два роки поспіль учні працювали над цією темою, яку потім презентували у вигляді книжок та виховного заходу.

Діти прослідкували історію школи з часів заснування до наших днів, розповіли про різні системи виховання, а також виклали повну історичну довідку створення саме школи № 327; розповіли про досягнення закладу протягом 10 років існування, про вчителів, які працювали у школі, інсценізували сценки із шкільного життя.

Також у подарунок школі діти написали вірші про заклад та твори, в яких розповіли про свої мрії про школу майбутнього.

Сподіваємося, що пам’ять про школу як про справді другий дім, в якому було затишно та комфортно, залишиться надовго у дитячих серцях.