• Головна
  • Новини
  • День учнівського самоврядування в спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов

День учнівського самоврядування в спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов

image ef9c5ff55743159e77c67beb6f618c2096bdbd0516adfa73b171f3f96279fdd2 V8 квітня 2016 року в спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов народилася нова традиція – День учнівського самоврядування.

Звичайно, ви можете запитати: чому – нова? А тому, що такий давно знайомий всім захід є зовсім незвичним для початкової школи, адже учням випускного класу цього закладу – всього по 10-11 років. А тому – це достатньо складно та досить незвичайно.

Отже, в п’ятницю, 8 квітня учні 4-х класів виступили в ролі вчителів та провели уроки для учнів 1 – 2-х класів. Тематику уроків дітям дозволили обрати самостійно, а тому серед традиційних уроків (англійська мова, математика, фізкультура, літературне читання) були і досить незвичні – театральне мистецтво, урок з курсу „Я у Світі” на тему: „Екзотичні фрукти і шоколад”, історичний екскурс „Динозаври” та ін.

Діти-вчителі надзвичайно активно включилися в роботу та провели уроки натхненно й піднесено. Діти-учні з цікавістю слухали нових вчителів, залюбки виконували завдання, відповідали на запитання. Задоволеними залишилися всі.

Отже, сподіваємося, що нова традиція приживеться у закладі, а діти після проведення таких уроків будуть ставитися до вчительської праці з іще більшою повагою, адже на власному досвіді переконалися, наскільки нелегкий учительський хліб.