Свято зі сльозами на очах...

0Заходи, присвячені відзначенню річниці Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов.

Це страшне слово „війна”... Скільки скалічених людських доль несе воно за собою, скільки болі і страждань, смертей і каліцтв! Сльози матерів, страх дітей, труд мільйонів людей – все для Перемоги! 

В українському законодавстві День Перемоги визначається як день «торжества безсмертного подвигу народу – переможця над фашизмом, всенародної пам'яті про його боротьбу за свободу і незалежність Батьківщини».

В спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов відбулися заходи, присвячені відзначенню Великої Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні. 

6 травня 2016 року всі учні зібралися на подвір’ї школи на урочистій лінійці з нагоди Дня Перемоги. Діти співали пісні, читали вірші, виконували літературно-музичні композиції з великим натхненням та хвилюванням. Пам’ять загиблих воїнів вшанували хвилиною мовчання. 

Тогож дня учні 3-В класу відвідали музей історії України у Другій світовій війні, зустрілися з ветеранами війни і завершили зустріч виконанням державного гімну на подвір’ї перед музеєм. А учні 2-Б класу вшанували пам’ять воїнів покладанням квітів до могили невідомого солдату  у парку Вічної Слави. 

Ніхто не забутий, ніщо не забуте!