День захисту дітей в мовному таборі «Sunflower»

01 червня 2016 року в мовному таборі «Sunflower» при спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов відзначали Міжнародний день захисту дітей.

Дитинство – маленька безтурботна країна. Кожному з нас доводиться бувати в ній лише один раз в житті. Згодом стежина до тієї країни заростає дорослими турботами та проблемами.  І скільки б не шукали ви цю країну на карті – даремно, бо не знайдете. Це – лише чарівна мить, яка, на жаль, не повертається… І, напевне, так важливо, щоб ця мить була якомога яскравішою, багатою на події та враження, адже всі ми родом з дитинства. Тому дорослі так прагнуть забезпечити своїм дітям щасливе безтурботне дитинство, і навіть свято таке придумали – День захисту дітей.

От і в таборі «Sunflower» вирішили зробити дітям свято. В цей день всі заняття були присвячені темі безтурботного щасливого дитинства – діти малювали, робили аплікації, складали по ним розповіді про свої враження та відчуття, про своє уявлення щастя. Також відбулася урочиста лінійка з нагоди Дня захисту дітей, на якій діти могли показати свої творчі здібності – почитати вірші про дитинство, поспівати пісні, потанцювати, а також розказали всім присутнім про історію виникнення цього свята.

Адміністрація закладу пригостила дітей смачними круасанами та соком. Отже, свято відбулося!