• Головна
  • Новини
  • Слухачі курсів підвищення кваліфікації в гостях у спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов

Слухачі курсів підвищення кваліфікації в гостях у спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов

016 вересня 2016 року кафедра іноземних мов спеціалізованої школи І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов  гостинно приймала слухачів курсів підвищення кваліфікації. 18 курсистів відвідали уроки вчителів англійської мови: Котенко О.П., Преображенської О.Л.,  Ситнікової В.Г.

Разом з учнями 4-Б класу та їх вчителем Котенко О.П. гості мали можливість подорожувати різними видами транспорту,  відвідати  міста України та насолодитися чудовими краєвидами. Вчитель дуже вдало використала можливості інтерактивної дошки.

Учні 2-В класу з учителем Преображенською О.Л. говорили про своїх друзів та школу. Слухачі курсів  також стали активними учасниками уроку. На уроці учні працювали з малюнками, картками,  а також співали, декламували вірші англійською мовою.

На уроці вчителя Ситнікової В.Г. учні 3-В класу згадували про свято Першого дзвоника, зустріч з однокласниками. Допомагали їм у цьому фрагменти навчального відеофільму.

Гості були вражені побаченими уроками, майстерністю вчителів, знаннями учнів та можливістю бути активними учасниками навчального процесу.