Екскурсія учнів 4-А класу до ПАТ Київхліб
Кожному милий хліб – наш годувальник, поживно-смакові якості якого не зрівняти ні з чим, особливо коли він свіжий, теплий, добре випечений. Хліб – святий Божий дар, який символізує набуток хліборобської праці і гостинний достаток оселі. В народі кажуть: нехай святяться руки та праця хлібороба.
Здавна хліб не тільки ростив усіх, ніколи не проїдаючись, але у скруті був рятувальником. Залишаючись основою благополуччя, хліб продовжує приходити до людей символом життєдайної праці. Хлібний шлях, від поля до столу, пролягає через серця і розум тих, хто налагоджує і підтримує діяльність складного організму – ПАТ "Київхліб". Поринули в усі тонкощі складного виробництва учні і 4-А классу спеціалізованої школи І ступеня № 327 м. Києва. Тепер вони знають, наскільки важкий
хліб та складний процес його вироблення.