• Головна
  • Новини
  • Благодійний ярмарок в спеціалізованій школі І ступеня № 327

Благодійний ярмарок в спеціалізованій школі І ступеня № 327

4211z119 вересня 2014 року  в спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов відбувся благодійний ярмарок.

Об 11-й годині (під час великої перерви)  біля школи зібралася купа народу. Як співається у відомій пісні: „Одні – купували, другі - продавали”. На деякий час подвір’я закладу перетворилося на фрагмент твору  Миколи Гоголя. І дійсно, чого тут тільки не було: смачненькі млинці, духмяні пиріжки, дивовижні тістечка, а ще – печиво, кекси, желе, торти, рулети... І все свіже, смачне, випечене з любов’ю турботливими руками мам та бабусь учнів закладу.

Діти з великим задоволенням виконували роль продавців – веселих, усміхнених, щирих; вони з радістю частували покупців, пропонували свої товари. Про таке обслуговування в наших магазинах і ринках можна тільки мріяти. За півгодини майже весь товар ярмарку був розпроданий, а продавці – щасливі, адже вони загальними зусиллями зібрали майже 7 тисяч гривень.

Гроші, зібрані під час ярмарку, будуть передані на потреби дітям, яких вивезли з різних міст Донбасу і які знаходяться зараз в „Українському спеціалізованому диспансері радіаційного захисту населення МОЗ України” в Пущі Водиці. Окремо для дітей були зібрані й передані теплі речі.

Сподіваємося, що виховний захід піде на користь і дітям з Донбасу, і учням школи.