• Головна
  • Новини
  • Нагородження сертифікатами учнів за результатами екзамену РТЕ Young Learners (Firstwords)

Нагородження сертифікатами учнів за результатами екзамену РТЕ Young Learners (Firstwords)

0Ми вже неодноразово зазначали про важливість знання іноземних мовв наш час. Багато навчальних закладів переключилися на поглиблене вивчення іноземних мов, адже всім відомо, що краще всього засвоювати навчальний матеріал (а особливо іноземну мову) у дитинстві центри. Але як перевірити рівень знань, які учні отримують у школі? Для цього існують спеціальні освітні центри.

В такому Міжнародному освітньо-методичному центрі PEARSON-DINTERNAL учні спеціалізованої школи І ступеня № 327 м.Києва з поглибленим вивченням іноземних мов здавали екзамени на визначення рівня знань англійської мови. І ось, нарешті, готові результати екзамену. Тому 24 жовтня 2014 року у спеціалізованій школі І ступеня № 327 м.Києва з поглибленим вивченням іноземних мов відбулося нагородження сертифікатами 

28 учнів, які здали екзамен РТЕ Young Learners (Firstwords). Нагородження проводили: Роберт Хартіган - головний екзаменатор мовних тестів Пірсон, Марина Малигіна - директор Представництва Пірсон, Олена Міходуй - методист Міжнародного освітньо-методичного центру PEARSON-DINTERNAL. Приємно зазначити, що 28 учнів успішно склали іспит, з них  22 учні – з відзнакою. Після церемонії нагородження серед учнів розігрувалися призи.

Гості висловили щиру подяку вчителям за високий рівень підготовки учнів.