Увага! Шановні батьки!

Наш заклад розпочинає освітній процес в умовах адаптивного карантину, тому велике прохання дотримуватись певних правил:

  1. Перш, ніж привести дитину в заклад освіти, будь ласка, зверніть увагу на стан її здоров`я. За найменших симптомів у дитини, або членів родини захворювань на ГРВІ чи Covid-19 (нежить, підвищення температури, кашель тощо) негайно зверніться до сімейного лікаря, обов’язково попередьте вчителя та прийміть заходи для самоізоляції.
  2. Дотримуйтеся режиму роботи закладу: приводьте дитину до школи своєчасно (відповідно до графіка та визначеного входу для кожного класу).
  3. Ранковий прийом дітей буде здійснюватися вчителями на території закладу у визначених місцях. Діти з температурою тіла понад +37,2°С та з ознаками соматичних захворювань на заняття не допускаються й будуть відсторонені від навчання.
  4. Батьки, або особи які їх замінюють, що супроводжують дитину на території закладу, відповідно до карантинних вимог повинні бути в захисній масці або респіраторі, які прикривають ніс і рот.
  5. Зберігайте дистанцію 1,5 м між вчителями та іншими батьками. Уникайте скупчення.
  6. Надавайте вчителеві правдиву інформацію стосовно стану здоров’я дитини та членів родини.
  7. З метою отримання оперативної інформації про зміни в організації роботи закладу (режим роботи, освітній процес тощо) щоденно переглядайте сторінку вчителя вашої групи в Viber, де будуть своєчасно розміщені відповідні розпорядження.
  8. Для вирішення нагальних питань звертайтесь до адміністрації закладу в телефонному режимі.

Контактний телефон: (044) 362-74-90.

Адміністрація