• Головна
  • Новини
  • Іноземні мови
  • Олімпіади з іноземних мов у спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов

Олімпіади з іноземних мов у спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов

3Проведенням олімпіад з іноземних мов розпочато Рік англійської  мови в спеціалізованій школі І ступеня № 327  м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов. 17 та 18 лютого 2016 року знавці іноземних мов мали можливість продемонструвати свій рівень володіння англійською, німецькою та французькою мовами. 60 учнів четвертих класів скористалися  нагодою показати свою готовність до міжкультурного спілкування.

Знання  іноземних мов в наш час – це не просто знання інших культур,  а й розуміння точки зору громадян різних держав, можливість спілкування з людьми в різних куточках нашої планети.

Учні закладу показали досить високий рівень володіння англійською, французькою та німецькою мовами. Вони працювали в різних режимах (індивідуальному, в парах), спілкувалися з одним чи кількома співбесідниками, застосовували інтуїцію під час виконання завдань.

ХХІ вік оголошено Радою Європи століттям поліглотів. 40% учнів школи продемонстрували себе поліглотами, оскільки брали участь в олімпіадах з двох іноземних мов.