Тренінг для вчителів англійської мови початкової школи навчальних закладів Дніпровського району

12 лютого 2017 року в спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов відбувся тренінг для вчителів англійської мови початкової школи навчальних закладів Дніпровського району м. Києва. Тема тренінгу – „Визначна роль аудіювання для формування в учнів іншомовної комунікативної компетенції у початковій школі”. Провела тренінг методист міжнародного центру PEARSON-DINTERNAL Світлана Сорочинська.

Читати далі...

Мовний табір «Sunflower» («Соняшник») при спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов

030 травня 2016 року гостинно відчинив двері мовний табір при спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов. Назву для табору обрали невипадково – «Sunflower» («Соняшник»), адже організатори та викладачі прагнуть, щоб дні перебування дітей у таборі залишили світлі, сонячні враження та приємні спогади.

Читати далі...

Районний семінар з англійської мови „Навчання з іграми” для вчителів початкових класів на базі спеціалізованої школи І ступеня № 327

515.03.2016 року в спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов відбувся районний семінар з англійської мови „Навчання з іграми” для вчителів  початкових класів  за участі старшого методиста Міжнародного освітнього центру, викладача англійської мови, екзаменатора   РТЕ Олени Міходуй.

Читати далі...

Олімпіади з іноземних мов у спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов

3Проведенням олімпіад з іноземних мов розпочато Рік англійської  мови в спеціалізованій школі І ступеня № 327  м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов. 17 та 18 лютого 2016 року знавці іноземних мов мали можливість продемонструвати свій рівень володіння англійською, німецькою та французькою мовами. 60 учнів четвертих класів скористалися  нагодою показати свою готовність до міжкультурного спілкування.

Читати далі...

Районний майстер-клас з англійської мови для вчителів початкових класів

13.10.2015 року в спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов відбувся районний майстер-клас з англійської мови для вчителів  початкових класів за участі методиста міжнародного освітньо-методичного центру  РЕARSON-Dinternal Вікторії Саркісян.

Під час майстер-класу вчителі мали можливість  ознайомитися з методичними вимогами, послідовністю та специфікою планування різних типів уроку іноземної мови. Методист детально зупинилася на типології уроків англійської мови відповідно до сучасної методології навчання іноземним мовам. Були надані практичні поради щодо успішної реалізації кожного з етапів уроку. У рамках майстер-класу було проведено практикум з тайм-менеджменту кожного етапу уроку.

Читати далі...

Більше статей...