• Головна
  • Новини
  • Іноземні мови
  • Мовний табір «Sunflower» («Соняшник») при спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов

Мовний табір «Sunflower» («Соняшник») при спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов

030 травня 2016 року гостинно відчинив двері мовний табір при спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов. Назву для табору обрали невипадково – «Sunflower» («Соняшник»), адже організатори та викладачі прагнуть, щоб дні перебування дітей у таборі залишили світлі, сонячні враження та приємні спогади.

Перший день для дітлахів розпочався зарядкою на подвір’ї школи. Також відбулася урочиста лінійка з нагоди відкриття мовного табору, на якій учні говорили й співали не тільки українською, а й англійською мовами. Потім на учнів чекали цікаві заняття, направлені поглибити їх знання з іноземних мов, особливо –  з англійської.

Кожного дня у розкладі табору є обов’язково заняття з англійської мови. Також враховані й вікові особливості учнів, а саме – молодший шкільний вік, тому мовні заняття чергуються з заняттями з фізкультури, музики, театрального мистецтва. Заплановані також і різні виховні заходи, наприклад ігровий квест, різноманітні конкурси та концертні програми. Тому, сподіваємося, що дітям у таборі «Sunflower» буде цікаво.