Майстер-клас для вчителів англійської мови початкової школи

07 жовтня 2014 року відбувся майстер-клас для вчителів англійської мови початкової школи в спеціалізованій школі І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов.

Кожна людина хотіла б бути успішною. В цьому їй  може допомогти знання іноземної мови. Сучасне суспільство швидко розвивається, інтеграція поширюється на всі сфери життя людей. Без знання іноземних мов в сьогоденні людина не може повністю реалізувати свої можливості і досягти успіху, бо знання іноземної мови - це можливість зануритися в світ загадкового і незбагненного, це можливість спілкування з людьми і з іншим пластом світогляду і ментальності. Загальноприйнято вивчати англійську мову, як міжнародний еквівалент спілкування. Саме тому вчителі повинні усвідомлювати важливість глибокого вивчення у початкових класах англійської мови для розвитку особистості учня  і для досягнення ним успіху в майбутній професійній діяльності. А вдосконалити свою професійну майстерність вчителям допомагають семінари та майстер-класи.

Традиційно з жовтня місяця розпочалася нова серія майстер-класів для вчителів англійської мови початкової школи Дніпровського району міста Києва. Перший майстер-клас відбувся 7 жовтня 2014 року на базі спеціалізованої школи І ступеня № 327 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов. Майстер-клас проводила методист Міжнародного освітньо-методичного центру „Пірсон-Дінтернел” Олена Міходуй. Вчителям молодших класів було надано багато цікавих практичних ідей, які допоможуть їм ефективно розвивати мовні навички своїх учнів та залучати  дітей до активної участі у навчальному процесі.